Affärsidé:

  • Att erbjuda annonsplatser och företagspresentationer för aktiviteter, produkter och verksamhetsbeskrivningar till företag , organisationer och föreningar, som har sin verksamhet inom fritid, rekreation, idrott och äventyr.
  • Att bygga upp en äventyrskatalog, Swedish Adventure på Internet för att erbjuda IT @dventures kunder optimal marknadsföring.
  • Att med modern teknik presentera aktuell information på Internet

Billigt / Effektivt / Aktuellt


Vårt erbjudande:

  1. Vi upprättar på Internet Er annons / företagspresentation eller sk "Hemsida" med kopplingar på sökord och länkar inom såväl Sverige som övriga världen.
  2. Ni representeras dessutom på Internet via IT @dventures äventyrskatalog  i Sverige. (www.swedishadventure.com, www.itadventure.se)
  3. Eftersom Internet adressen till IT Adventures äventyrskatalog finns hos alla turistbyråer och de flesta researrangörer i Sverige, ökar era möjligheter att nå en maximal kundkrets.

Uppgifter i vår äventyrskatalog Swedish Adventure

Exempel:

Forsränningsorganisationen i Sverige, FoRS, servar oss med aktuell information om allt som rör forsränning, t.ex. register på auktoriserade företag, deras utrustningsstandard och typ av forsränning (lätt, medel och svår). Där finns också säkerhetsföreskrifter, utbildning samt haverirapporter redovisade

Andra exempel på anslutna företag / organisationer:

Swedish Adventure är alltså en komplett, alltid aktuell faktabas kombinerad med ett vidsträckt nät av dagens äventyrsaktiviteter av det mest skiftande slag. 

 


SWEDISH ADVENTUREWebmaster@itadventure.se  
Copyright © Mikael Eklund